Betingelser for brugen af friendsmaker:

Betingelser for brugen af Friendsmaker.dk1 - Betingelser for profiler på Friendsmaker.dk

A. Du skal være minimum 15 år for at oprette en profil på Friendsmaker.dk.
B. Når du opretter en profil på Friendsmaker.dk, skal du som minimum udfylde alle de obligatoriske felter i oprettelsesformularen. Vi anbefaler at du udfylder så meget information som muligt for at få det fulde udbytte af alle Friendmakers funktioner.
C. VIGTIGT: Ved at indtaste din e-mail adresse giver du os muligheden for automatisk at kunne fremsende en evt. ny adgangskode til dig, hvis du skulle glemme din adgangskode. Du accepterer samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve til dig. Nyhedsbrevene kan indeholde annoncer.
D. Friendsmaker.dk tilstræber at vise så relevante profiler for dig, som muligt. Du kan selv være med til at det lykkes, ved at udfylde alle oplysninger på din egen profil.
E. Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse, telefonnummer eller andre oplysninger relateret til andre personer end dig selv. Alle tilfælde af brug af urigtige oplysninger vil blive politianmeldt med oplysning af blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.
F. Friendsmaker.dk accepterer ikke indhold i profilteksten som opfordrer til sex eller udtrykker nedsættende bemærkninger om andre enkelt individer eller grupper af personer, hvilket også gælder for de billeder, du tilføjer din profil/fotoalbum (se punkt 3). G. Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.
H. Ved oprettelse af en profil på Friendsmaker.dk giver du samtidigt samtykke til, at Friendsmaker.dk må vise din profil for Friendsmakers brugere, herunder både via e-mail og sidevisninger på Friendsmaker.dk. En profilvisning kan indeholde oplysninger om din politiske overbevisning, religion, sexualitet og tilsvarende oplysninger, såfremt du har indtastet dem på din profil. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke, skal du slette din profil.
I. Friendsmaker.dk tilstræber, at sitet primært indeholder aktive profiler. Friendsmaker.dk forbeholder sig retten til at slette inaktive profiler manuelt, såvel som via automatiserede slettejobs.
J. Friendsmaker.dk forbeholder sig ret til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter Friendsmaker.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødene, useriøse, usande, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et redeligt niveau. Har du en betalingsprofil vil sletningen ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

2 - Betingelser for brugen af Friendsmaker.dk 2.1 - Breve og chat:

A. Det er ikke tilladt at sende eller videresende breve på Friendsmaker.dk indeholdende kommercielt-, anstødene- eller diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer eller virksomheder.
B. Det er ikke tilladt at benytte chatten til spam og anden uanstændig henvendelse. Det er vigtigt, at den enkelte bruger, i alle tilfælde, husker at bibeholde en anstændig og redelig tone.
C. Friendsmaker.dk kan til enhver tid, og uden varsel, slette indlæg og profiler, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Har du en betalingsprofil vil det ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

2.2 - Begivenheder:

D. Ved oprettelse af Begivenheder skal der være en arrangør, som er ansvarlig for arrangementet. Arrangøren er ansvarlig for at afvikle arrangementet som lovet overfor deltagerne.
E. Ved oprettelse af annoncering på Friendsmaker.dk vedrørende begivenheder, må indholdet ikke være anstødene eller på nogen anden måde diskriminerende.
F. Det gælder for alle arrangementer under Begivenheder, at arrangøren er forpligtet til at refundere den tilmeldtes betaling, hvis den tilmeldte melder afbud inden tilmeldingsfristens udløb.
G. Friendsmaker.dk formidler kun kontakten mellem tilmelder og arrangøren, og kan på ingen måde gøres ansvarlig for de enkelte Begivenheder. Såfremt du finder arrangementet utilstrækkeligt, bedes du kontakte Begivenhedsopretteren. Hvis der ikke kan etableres en tilfredsstillende dialog, bedes du tage kontakt til Friendsmakers Kundeservice. Hvis Friendsmaker.dk bliver gjort bekendt med, at reglerne for oprettelse/afholdelse af en event ikke er overholdt, kan vi til enhver tid - og uden varsel - slette arrangørens arrangementer og/eller profil. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden og uden nogen form for dækning af de tab arrangøren måtte lide i forbindelse med en evt. aflysning, m.m. af arrangementet.

3 - Betingelser for upload af billeder på Friendsmaker.dk 3.1 - Betingelser for profilbillede og for billeder i fotoalbum

A. Profilbilledet skal kun være af dig selv, dvs. der må ikke optræde andre personer på billedet. Det skal være nutidigt og du skal have brugsretten til billedet.
B. Profilbilledet skal være af sådan en størrelse og kvalitet, at personen kan genkendes, og billedet skal vende rigtigt.
C. Billederne må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.
D. Billederne må ikke virke voldelige eller truende eller på anden måde indeholde ulovligheder.
E. Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.
F. Hvert billede må kun figurere én gang.
G. Billeder, som ikke opfylder ovenstående krav, vil blive slettet uden varsel.


3.2 - Betingelser for billeder i private fotoalbum:

H. Billeder af ens børn og ting, som man ikke ønsker til "offentlig skue", er tilladt herinde.
I. Nøgenhed er tilladt, så længe det kan anses som værende naturligt, som f.eks. et strandbillede. Dvs. ingen porno. J. Billeder af nøgenhed må kun være af dig.
K. Billeder må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.
L. Billeder må ikke virke voldelige eller truende eller på anden måde indeholde ulovligheder.
M. Billeder, som må betegnes som modelbilleder og fakes, bliver ikke godkendt førend man kan fremvise et normalt dagligdagsbillede til at verificere ægtheden.
N. Hvert billede må kun figurere én gang.
O. Billeder som ikke opfylder ovenstående krav vil blive slettet uden varsel.


3.3 - Betingelser for billeder vedhæftet i breve på Friendsmaker.dk P. Billeder må ikke virke voldelige, truende eller anstødelige.
Q. Billeder af anstødelig karakter, som bliver sendt uopfordret til andre brugere, vil uden varsel medføre en sletning af profilen. Det vil ske uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

4 - Generelle betingelser: Enhver form for henstilling fra en medarbejder hos Friendsmaker.dk SKAL følges. Det er nødvendigt, at man er imødekommende overfor evt. advarsler og henstillinger. Advarsler gives, hvis Friendsmaker.dk bedømmer, at den uønskede adfærd kan være til gene for de andre brugere og/eller sitet som helhed. Vælger man at ignorere disse, kan det medføre sletning af profil og/eller karantæne fra Friendsmaker.dk, uden nogen form for dækning af et evt. tab i forbindelse med, at man ikke vil have adgang til sit abonnement i den resterende del af abonnementsperioden.

5 - Råd om sikkerhed: Friendsmaker.dk tilskynder alle brugere til at være varsomme overfor breve, der er skrevet på engelsk. Dette kan være fup-breve, hvis hensigt kan være at lokke penge ud af folk. Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om et brev fra en rigtig profil, bedes du kontakte kundeservice. Friendsmaker.dk råder alle brugere til ikke at videregive personlige oplysninger så som kreditkortnumre. Friendsmaker.dk opfordrer alle brugere til ikke at give penge til personer, de ikke kender.

6 - Andet: Friendsmaker.dk vil løbende optimere og forbedre siden, så du som bruger altid nyder godt af den bedste funktionalitet. Friendsmaker.dk forbeholder sig retten til løbende at foretage ændringer på sitet, herunder at tilføje og fjerne funktioner. Friendsmaker.dk er underlagt "Lov om behandling af personoplysninger" og har forpligtet sig overfor Datatilsynet til at iagttage personers ret til anonymitet på Friendsmaker.dk og udvise ansvarlig omgang med personfølsomme oplysninger. Friendsmaker.dk forbeholder sig ret til når som helst at ændre nærværende Brugsvilkår. Et medlem anses for at være informeret om sådanne ændringer, så snart de er udgivet på websitet. Ændringerne træder i kraft en måned efter udgivelse på websitet. For de medlemmer, som registrerer sig på websitet, efter ændringerne er udgivet, skal ændringerne gælde omgående, idet de nye Brugsvilkår udtrykkeligt godkendes ved registrering af medlemskabet. Friendsmaker.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. Friendsmaker.dk påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet. Friendsmaker.dk er yderst opmærksom på, at alle brugere skal kunne føle sig trygge og glade på vores site. Derfor opfordrer vi alle til at anmelde ethvert form for indhold, som de skønner har til hensigt at nedgøre andre brugere eller sitet, eller på anden vis er i strid med vores betingelser. Disse anmeldelser skal ske til vores kundeservice.

Rigtig god fornøjelse med Friendsmaker.