Jobs hos Friendsmaker

Kunne du tænke dig frivilligt arbejde og være et led af en spændende og dynamisk side?
Så se med her:
Friendsmaker er ikke kun en side hvor du kan finde venner, Friendsmaker er også en side hvor du være med til at bidrage, således at Friendsmaker bliver et fristed hvor man føler sig hjemme. DU kan være med til at skabe sådan en side. Din opgave er ikke kun at hjælpe til på siden, du får nemlig også lov at nyde godt af alle de fordele der følger med. Hvis du f.eks. kan lide at lave musik, eller kan lide at blogge, så er dette en stor mulighed for dig således at du kan få en større fanskare. Vores mål er at gøre mere for dig og andre bruger på siden, således at vi kan give et skub hen mod ægte venskaber og kreativ udfoldelse.


Du kan ansøge følgende stillinger:


Jobsbeskrivelser:Blogger:


Har du prøvet at stå i en situation hvor du har skulle finde nye venner? Det kunne være fordi du skulle flytte, starte på ny uddannelse eller bare trængte til at få skiftet ud i dine venner. Så del dine oplevelser med os. Vi søger ikke erfarne bloggere, vi søger bloggere der har noget på hjertet og kan være med til at hjælpe andre der sidder i en situation hvor de skal have nye venner. Hjælp os med at bryde igennem muren af fordommen om at det at finde venner online er et tabu. Det er ikke et tabu at mangle nogle i sit liv til at dele glade stunder med.

Vlogger:


Kan du lide at lave videoer om dagligdagens tumult? Så har vi helt sikker plads til dig! Vi søger Vloggere der selv har prøvet at skulle finde nye venner. Eller vloggere der fortæller hvorfor de mangler og ønsker nye venner. Måske er du selv i gang med at finde nye venner, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an? Skab din egen efterforsknings videoer i form af dagbøger og del dem med os på Friendsmaker. Du behøver ikke være professionel, bare dine intentioner er oprigtige. Lad os høre fra dig.

Musiker:


Er du den følsomme type eller typen der kan lide at skabe en god og glad fest sang, så kunne dette måske være noget for dig. Vi søger folk der skriver, synger, laver musik til at lave sange om venskaber. Det kan være hvorfor venner er gode at have eller om de fremtidige venner du ønsker at få. Alt du kan finde på og som du mener kunne have interesse for folk på Friendsmaker. Vi giver til gengæld dig en stor brugerflade der kan lytte til din musik og nyde en musikalsk stund. Du behøver ikke være rockstjerne eller Blachman fra X-factor. Bare du elsker at synge, spiller og skabe musik.

Video:


Har du en filmskaber gemt i maven? Kan du lege med film og lyd effekter og ønsker at dele ud af din hobby? Så læs med her. Her på friendsmaker søger vi folk der kunne tænke sig at lave små film om venskaber. Det kunne være kortfilm om et vennepar eller en dokumentar om hvorfor din ven er den bedste. Er du interesseret i at lave en film om Friendsmaker kan vi tilbyde dig udstyr og gode timer i godt selskab. Hold dig ikke tilbage, vi kræver ikke at det skal være perfekt. Blot at du har lysten og gejsten til at skabe et godt film projekt.

Moderator:


I takt med at Friendsmaker vokser, får vi brug for personer der kan være med til at holde øje med at folk på Friendsmaker overholder de regler der er sat for siden. Det er uhyr vigtigt at folk føler at det er DERES side og at de her kan bevæge sig rundt, uden at der sker noget ubehageligt. Det vi kræver af dig er at vi kan stole på dig, at du er en person der kender Friendsmaker siden godt og at du ellers skriver og begrunder grundigt i dit CV hvorfor vi skal vælge dig

Event crew:


Siden skal være mere end et online sted. Det skal være en side hvor der bliver skabt events og begivenheder der kan få folk tættere sammen. Det kan især være en god idé for de folk der måske er nervøse for at mødes med de folk de har skrevet med på Friendsmaker. Der bliver nemlig pludselig mulighed for at kunne mødes med hinanden i større grupper. Vi kommer i starten til at mangle folk fra større byer som: Aalborg, Århus, Odense og København, da vi prøver at ramme de byer folk måske har nemmest ved at komme til. Med tiden vil der blive set på hvor folk helt præcist er fra, så vi kan ramme flest steder som overhovedet muligt. De folk vi søger skal være med til møder(skype, telefon, IRL) hvor vi finder ud af hvilke begivenheder der kunne være godt at lave. Det kunne være; En Friendsmaker camp på festivaller, Leje af café, koncerter eller strandfester. Alt i Alt er det for at skabe et fantastisk sammenhold. Så har du hold spirit og kan lide at have mange bolde i luften, så hører vi gerne fra dig.Kunne du tænke dig at ansøge en af de ovenstående stillinger? - så skal du gøre det på følgende måde:

1. Skriv et CV/ansøgning - hvor du forklarer om dig selv, hvad du søger, hvad du kan og hvorfor vi skal vælge dig

2. Inden du sender mail, Så skriv "Ansøgning" i emne feltet.


3.Send det til vores mail.

Admin@friendsmakerMed venlig hilsen

Friendsmaker teamet.