Om os:

Om Friendsmaker

Engang var det tabu og lidt nørdet, at finde sin kæreste på et nettet. Den tid er længe forbi, og i dag finder de fleste par hinanden via nettet. Det samme opgør er Friendsmaker kommet for at lave hvad angår venner, for har man altid præcis de venner man kunne ønske sig? Eller er de et resultat af af hvad der var i nærheden?


Venner er noget som kommer og går hele livet afhængig af hvor man selv er i livet og hvordan interesserne forandre sig. Typisk har man de venner man har fordi det var dem der tilfældigvis var i nærheden, gik på samme skole eller var på samme arbejdsplads, men med friendsmaker.dk er der mulighed for at finde et langt bedre match.


Friendsmaker.dk er for alle, hvad enten man som universitetsstuderende netop er flyttet til en by hvor man ikke kender nogen, om man er alene med sine interesser, om man elsker singlelivet og blot gerne vil have gode venner, om man søger vennepar eller om man er blevet skilt og søger en ny omgangskreds. Det er ikke nødvendigvis ensomme mennesker som er på friendsmaker.dk, det er blot mennesker som ønsker kvalitet i deres omgangskreds og hermed får adgang til langt større muligheder.


Friendsmaker er ikke blot et website, men vil også løbende arrangere events og fester, ligesom der er mulighed for at udtrykke sig gennem både blogs, video og musik.


Friendsmaker.dk er foreløbig helt gratis at benytte.